Zonne-energie

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Zonne-energie

Duurzaam elektriciteit opwekken past helemaal in een milieuvriendelijk huis. Met een warmtepomp verwarmt u uw huis bovendien toekomstbestendig en gasloos. Omdat een warmtepomp meer elektriciteit verbruikt, is het belangrijk dat u zonnepanelen laat plaatsen om écht duurzaam te zijn. Hek Installateurs helpt u met alles. Van een warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen tot de subsidieaanvragen.

Zonnepanelen en zonneboiler
Zonnepanelen plaatsen wij meestal in combinatie met een warmtepomp. Op die manier lossen we het eventuele elektrische verbruik van de warmtepomp op. Daarnaast plaatsen we ook los zonnepanelen. Kiest u voor een opdaksysteem of een indaksysteem? Bij een opdaksysteem plaatsen we de zonnepanelen op het dak, bij een indaksysteem vormen de PV-panelen tegelijkertijd uw dak. Een indaksysteem geldt dus ook als dakbedekking. Liever zonnepanelen los in het landschap? Geen punt; dat regelen wij.

Ook leveren en installeren wij zonneboilersystemen waarmee u warmwater creëert. Dit doen wij op zowel nieuwe als bestaande warmwatersystemen.

Wilt u dat we uw subsidieaanvraag voor zonnepanelen regelen? Ook dat verzorgen wij voor u.

Welk project u ook leidt of hoe u uw huis ook duurzaam en CO2-neutraal wilt maken, Hek Installateurs staat voor u klaar.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en elektra kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.