Lood- en Zinkwerken

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Lood- en Zinkwerken

Lood- en zinkwerk voor daken en afvoeren: Hek Installateurs realiseert hemelwaterafvoeren, goten, dakkapellen en felsdaken. Of u nu een groot of klein nieuwbouwproject hebt, of juist bezig bent met een renovatie. Onze ervaring en erkenning door Techniek Nederland zorgt ervoor dat wij u bij al het lood- en zinkwerk kunnen helpen.

Goten en hemelwaterafvoer
Overtollig regenwater moet goed afgevoerd worden. Wij plaatsen stevige hemelwaterafvoeren, oftewel hwa-buizen. Deze afvoeren sluiten we aan op een bestand rioolsysteem of vangen we op in infiltratiekratten. Dit zorgt ervoor dat het overtollige water goed wordt afgevoerd. Dakgoten zijn daarbij belangrijk. Hek Installateurs plaatst daarom ook goten. Denkt u daarbij aan:

  • Kilgoten
  • Verholen goten
  • Bak- en mastgoten

Dakkapellen en felsdaken
Hek Installateurs is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen en felsdaken. Een dakkapel maakt de ruimte in een woning groter. Wij plaatsen vakkundig dakkapellen van elk materiaal. Daarnaast kunnen wij felsdaken bij u installeren. Ook dat doen wij met een vakkundig team.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en elektra kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.