Waarom Hek Installateurs?

  • Erkend totaalinstallateur
  • Eigen specialisten in vaste dienst
  • 1 aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgen
  • Vakmanschap
Over ons

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Contact opnemen

Over ons

Onze missie
Vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service: dat is waar wij voor staan. Elke dag, al sinds 1974.

Wij staan bekend als een compleet installatiebedrijf. Met klanten in Woudenberg, Zeist en Driebergen tot in Bilthoven, Laren en Blaricum. Daardoor zijn we niet meer weg te denken uit de wijde regio. Wij houden niet van nummers, maar van namen. De lijnen zijn kort, u heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Bijna alle projecten zijn maatwerk. Samen met u komen we tot de beste oplossing. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Onze geschiedenis 
Het begon allemaal in 1974 met Installatiebedrijf G. Hek B.V. Gerrit Hek startte in een kleine garagebox, maar die was al snel te klein. Na het behalen van zijn erkenning in loodgieterswerk en installateurswerk begon het echte grote werk. Op de Zegheweg in Woudenberg bouwde hij in 1989 een nieuw pand en in 1996 kwam hier een showroom voor badkamers bij. In 2006 is zoon Robert Hek in het bedrijf gestapt. Gerrit Hek is nu op de achtergrond nog actief, maar Robert leidt het bedrijf met veel plezier en passie. Vader en zoon hebben het bedrijf in deze 50 jaar met trots opgebouwd tot wat het nu is: een erkend en professioneel betrokken installateursbedrijf.

Overal in erkend
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn, dus ook voor zonnepanelen en warmtepompen. Bovendien hebben wij service heel hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze werkzaamheden en persoonlijke benadering, dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

  • Verwarming
  • Sanitair
  • Elektra