Meer inspiratie?

Naar Hek Badkamers

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie badkamers gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor Hek Badkamers? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om de perfecte badkamer of toilet voor onze klant te ontwerpen en te installeren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Contact opnemen

Service & Onderhoud

Service is alles. Tenminste, dat vinden wij. En daar handelen we ook naar. Wij bieden u service die u niet snel ergens anders vindt. Zo hebben wij lange garanties op onze artikelen en diensten. Bij Techniek Nederland vindt u de voorwaarden, die ook op Hek Installateurs van toepassing zijn. Bovendien hebben we speciale abonnementsvormen. Of u nu in Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Amersfoort, Leusden of nog verder weg woont: een abonnement geeft u recht om ons altijd te bellen voor problemen met uw cv-ketel, warmtepomp of mechanische installatie.

Onderhoud
Bij ons zijn service en garantie leidend. Wij staan voor kwaliteit. We gaan altijd voor het beste resultaat en installeren alles van a tot z. Onderhoud hoort ook bij onze service. Denkt u maar aan cv-ketels, mechanische ventilatie, warmtepompen, alarmsystemen en camera’s. Heeft u interesse in onderhoud? Of wilt u meer weten over onze service of diensten? Neem dan contact met ons op.

 

  • Verwarming
  • Sanitair
  • Elektra