Loodgieterswerk

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Loodgieterswerk

Hek Installateurs voert het complete loodgieterswerk voor u uit. Van A tot Z. Ook voor technische installaties draaien wij onze handen niet om. En heeft u iemand nodig voor uw W-installaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen projecten in de luxe, moderne nieuwbouw en grote renovatieprojecten.

Van A tot Z
Als u compleet loodgieterswerk nodig heeft voor uw project, dan doen wij dit graag én goed. Wij hebben namelijk al meer dan 45 jaar ervaring met loodgieterswerk. Hoe groot uw project ook is, ons team helpt u graag verder. Bovendien zijn uw dakbedekking, verwarming, riolering, lood- en zinkwerken, klimaatbeheersing en sanitaire installaties bij ons in de juiste handen.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en dakbedekking kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Bovendien hebben wij service wel heel hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.