Dakbedekking

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Dakbedekking

Het dak is een vitaal onderdeel van uw huis. Daarom is het belangrijk dat echte vakmensen uw dak onderhouden, isoleren, vervangen en bedekken. Hek Installateurs heeft al meer dan 45 jaar ervaring met dakbedekkingen. Wij realiseren, repareren en isoleren daken. En wij plaatsen bitumen en EPDM-dakbedekking op platte daken.

Dakschade en lekkages
Met een goed dak voorkomt u lekkages. Een lekkage kan op zijn beurt zorgen voor rottend hout en schimmelplekken in huis. Dat wilt u natuurlijk voorkomen! Na een flinke storm is de kans op een kapot dak aanwezig. Ook een oud dak kan problemen opleveren. Wij maken uw dak bij schade dicht en plakken het met EPDM of bitumen. Deze technieken gebruiken we ook voor het isoleren en verduurzamen van daken. Daarnaast gebruiken wij randbewerkingen om het geheel goed af te werken. Deze bieden wij in zink, koper of kunststof.

Bitumen en EPDM-dakbedekking
Op platte daken is het mogelijk om bitumen of EPDM-dakbedekking te leggen. EPDM-dakbedekking heeft als voordeel dat het langer meegaat: ongeveer 40 tot 45 jaar. Bitumen gaat doorgaans 20 tot 25 jaar mee. Daarnaast is EPDM veiliger om te leggen, omdat we hiermee geen branders gebruiken, maar het föhnen. Deze dakbedekking is dus ideaal wanneer u dakbedekking wilt die lang meegaat.

Zink en koper
De randbewerkingen voor een dak kunt u in zink of koper kiezen. Daarmee wordt het dak goed afgewerkt. Heeft u voor een rieten dak gekozen? Dan is het het beste om koper als randbewerking te kiezen. Koper staat erom bekend dat het lang meegaat en goed tegen corrosie kan. Ook zink gaat erg lang mee. Per situatie bekijken wij voor u wat de beste en mooiste oplossing is.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en elektra kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.