Verwarming

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Verwarming

Zonder verwarming is het in de Nederlandse winter niet prettig wonen. Maar welke verwarming kiest u voor uw (nieuwe) huis? Hoe gaat u van het gas af? Hek Installateurs geeft antwoorden op al uw vragen. En natuurlijk gaan we verder dan dat. We plaatsen en monteren elke soort verwarming. Dat houdt ook in dat we uw cv-ketel, mechanische ventilatie, vloerverwarming, warmtepompen en elektrische radiatoren installeren. Afhankelijk van de situatie hebben wij ervaring voor allerlei oplossingen.

Duurzaam verwarmen en koelen
Wilt u uw huis duurzaam maken, dan kiest u voor een warmtepomp. Dit wordt in de meeste nieuwbouwhuizen al gebruikt. Omdat deze tot maximaal 50 – 60 graden verwarmt, kiezen de meeste mensen voor een combinatie met vloerverwarming. Een ideale en duurzame oplossing. Geen nieuwbouw? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Vaak gaat het plaatsen van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Dankzij deze PV-panelen wekt u elektrisch energie op. U kunt ook kiezen voor een zonneboiler. Een zonneboiler verwarmt uw water en wekt tegenwoordig zelfs elektriciteit op. Het mooiste van alles? Wij helpen u bij dit alles! Van a tot z en van radiator tot warmtepomp: niets is ons te gek.

Warmtepomp installeren
Is een warmtepomp iets voor uw huis? Wij gaan altijd eerst met u in gesprek. Een warmtepomp past namelijk niet overal en de bron verschilt ook per situatie. Zo kan een warmtepomp putten uit een bodembron of luchtbron. In bepaalde soorten grond mag niet geboord worden, zodat we uitwijken naar een luchtbron. Een warmtepomp is een mooi alternatief voor gas. Een warmtepomp plaatsen wij vaak in combinatie met zonnepanelen om zo het eventuele elektrische verbruik op te vangen.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn, ook volgens Techniek Nederland. Dus ook voor zonnepanelen en dakbedekking kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Bovendien hebben wij service wel heel hoog in het vaandel staan. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.