Riolering

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Riolering

Riolering is essentieel en tegelijkertijd biedt het allerlei kansen voor een betere afvoer van water. Onder woningen en in kleine kruipruimtes gaan onze installateurs elke keer weer voor een solide en goed aangesloten riool. Daar horen allerlei aspecten bij. Denkt u aan basisriolering door het hele huis heen en aan de aansluiting naar buiten toe, op het gemeentelijk riool of drainageboxen. Daarnaast is hemelwaterafvoer ons niet vreemd. Wilt u echt iets innovatiefs? Ga dan voor hergebruik van afvalwater. Kom voor meer informatie over het hergebruik van afvalwater naar onze showroom! Hier kunnen wij u meerdere oplossingen laten zien.

En heeft u last van stank of geluid? Of wilt u de riolering verduurzamen? Wij staan voor u klaar.

Drainagebox voor regen- en rioolwater
Het klimaat verandert. De stortregens vallen steeds vaker uit de lucht. En dat is niet echt een voor het gemeentelijk riool en al helemaal niet voor uw tuin en woning. Nu kunt u dit oplossen door het gebruik van drainagebuizen of infiltratieboxen. Deze grote opvangbox van regenwater plaatsen we bij u in de grond. Deze extra voorziening verspreidt flinke hoeveelheden water gelijkmatig over de grond. Dit water komt in de drainagebuis doordat het is aangesloten op het riool. Zo heeft u minder last van overstromingen. Interesse of vragen? Wij kunnen kleine en grote boxen plaatsen. Dit is deels afhankelijk van de grootte van uw huis.

Hemelwaterafvoer en vuilwaterafvoer
Hek Installateurs verzorgt voor u ook de hemelwaterafvoer, ook wel hwa. Ook het vuilwaterafvoer, oftewel vwa, kunnen wij plaatsen. Bij heftige buien zorgt hemelwaterafvoer voor een goede opvang en afvoer van overtollig water. Vuilwaterafvoer is nodig om het afvalwater van woningen te lozen. Onmisbaar dus voor elk project. Hek Installateurs kan voor u de gehele binnen- en buitenriolering verzorgen tot aan de gemeente-aansluiting.

Warmteterugwinning
Hoe verduurzaam je huizen? Bijvoorbeeld door warmteterugwinning met douchewater. De warmte van het wegstromende douchewater wordt dan gebruikt om het koude douchewater alvast op te warmen. Dat is duurzaam, omdat bewoners zo minder gas verbruiken. Wij installeren daarvoor een douchepijp of een douchegoot. Het douchewater stroomt bij een douchepijp door de binnenste buis omlaag, het schone aanvoerwater stroomt in de buitenste buis omhoog. Bij een douchegoot zit de warmtewisselaar ingebouwd in de afvoergoot in de douchevloer. Huizen verduurzamen? Hek helpt u graag verder!

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en dakbedekking kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Bovendien hebben wij service wel heel hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.