Klimaatbeheersing

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Klimaatbeheersing

Een goed binnenklimaat is essentieel voor uw gezondheid. Daarom plaatsen wij mechanische ventilatie in woningen, scholen en bedrijfspanden. Veel nieuwbouwpanden zijn luchtdicht geïsoleerd. Om het binnenklimaat toch op een gezond peil te houden, moet u een installatie plaatsen die verse lucht naar binnen blaast en weer afzuigt. Hek Installateurs zorgt dat uw huis schone lucht binnenkrijgt. En bent u op zoek naar een erkend bedrijf die uw keukenafzuiging kan plaatsen? Ook daar zijn wij experts in. Van tekenen tot installeren.

Mechanische ventilatie
Heeft u nieuwbouw of bent u van plan hiermee aan de slag te gaan? Dan is mechanische ventilatie dé oplossing om uw goed geïsoleerde pand te ventileren. Hierbij maken we een centrale box op bijvoorbeeld uw zolder. Vandaaruit installeren we afzuigpunten in uw keuken, badkamer en cv-ketel. Maar omdat u ook verse lucht binnen moet krijgen, zorgen we dat een inblaassysteem verse lucht in elke ruimte blaast. Een warmtewisselaar verwarmt eventueel deze koude lucht van buiten weer voor, zodat u binnen in huis duurzaam een optimaal klimaat creëert. Ook het afvoersysteem plaatst Hek Installateurs. Wij zorgen daarbij dat u voldoet aan de normen. Een goed binnenklimaat is ook voor scholen en bedrijfspanden heel belangrijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en dakbedekking kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Bovendien hebben wij service wel heel hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.