Elektra

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Elektra

Hek Installateurs is een erkend bedrijf, ook voor de aanleg en reparatie van elektra. Denk daarbij aan de aanleg en reparatie van verlichting, zowel binnen als buiten, domotica, meterkasten, keukeninstallaties en verwarming. Wat u ook zoekt; voor elke (nieuwbouw)woning verzorgen wij de complete elektra, van A tot Z.

Domotica
Wij leggen elektriciteit aan voor nieuwbouwwoningen én voor kleine verbouwingen. Onze installateurs weten wat ze doen, al ruim 45 jaar. In veel moderne huizen kan automatisering niet achterblijven. Deze domotica zorgt ervoor dat u overal alles eenvoudig regelt: verwarming, lichten in huis en zelfs de tuinverlichting. Wij leggen bijvoorbeeld KNX aan, een betrouwbaar domotica-systeem voor in huis. Maar we installeren ook domoticasytemen als Duotechno en DigitalStrom.

Elektra voor verlichting
Onder elektra vallen vele van onze diensten. Een belangrijk gedeelte is verlichting. Wij werken samen met andere bedrijven in het maken van een lichtplan. Vervolgens verzorgen wij de plaatsing en montage van alle verlichting. Of u nu de gehele verlichting voor nieuwbouw wenst, uw keuken wilt uitbreiden of tuinverlichting wilt aanleggen: wij leveren alles kant en klaar op. Ontzorgen? Dat begrip staat bovenaan in ons woordenboek.

Camera’s en alarmsystemen
Bij elektra horen ook camera’s en alarmsystemen. Wij letten daarbij goed op waar de camera’s het beste geplaatst kunnen worden. Zo controleren we waar de toegangsmogelijkheden tot het huis liggen. Op basis daarvan kunnen we goed bekijken waar we de camera(‘s) plaatsen. Ook bij de installatie van een alarmsysteem onderzoeken we wat de beste plek is. Dankzij onze ervaring weten wij veel van diverse soorten camera’s en alarmsystemen.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en dakbedekking kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Bovendien hebben wij service wel heel hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.