Sanitaire Installaties

Afspraak maken

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie projecten gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor G.Hek Installateurs? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om het perfecte resultaat te realiseren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Afspraak maken

Sanitaire Installaties

Waar maakt u elke dag gebruik van? Het sanitair! Het is dus belangrijk dat alle sanitaire voorzieningen in een huis goed geïnstalleerd zijn en naar behoren werken. Hek Installateurs plaatst alle sanitaire installaties in luxe woningbouw en kleine utiliteiten. Ook voor kantoren en zorginstellingen verzorgen wij het gehele sanitair. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een douche-wc met afstandsbediening en een föhnfunctie of een lage instap-douche. In onze showroom heeft u een ruime keuze aan sanitair en tegels!

Sanitair van begin tot eind
Het sanitair is een belangrijk onderdeel van uw huis, kantoorpand, school of zorginstelling. Daarom zorgen wij dat we het piekfijn installeren. Dan hebben we het niet alleen over een toilet, douche en wasbak, maar ook over tegels, toiletspullen, een douchewater-wc én alles wat u in de bijkeuken of keuken vindt aan sanitair. Kranen, spiegels, radiatoren, baden, badmeubels, accessoires, boilers: wat doen we niet? Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. En gaat u voor echte luxe, dan plaatsen we een douche-wc. Hier komt veel elektra bij kijken, maar ook dat plaatsen en installeren we voor u. Heeft u het al door? Wat u ook wenst op sanitair gebied, wij hebben het! Wij installeren én leveren badkamers. Wilt u meer weten? Op www.hekbadkamers.nl vindt u meer informatie. Of kom langs in onze showroom.

Garanties en erkenning
Hek Installateurs is een erkend installateursbedrijf. Deze naam mogen wij dragen omdat wij in ál onze werkzaamheden erkend zijn. Dus ook voor zonnepanelen en dakbedekking kunt u ons met een veilig gevoel inhuren. Bovendien hebben wij service wel heel hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze service. Dat laten we u graag zien. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.