In verband met wegwerkzaamheden is het tijdelijke navigatieadres Zegheweg 6, Woudenberg.

Van den Berg uit Doorn

"Door het enorm meedenken van Robert en de monteurs, is het eindresultaat prachtig geworden!"

De badkamer van familie Van den Berg uit Doorn is een plaatje geworden en past volledig in strakke stijl van de woning.

Zodra je de ruimte instapt, straalt deze rust uit. De wit gestuukte wanden, gecombineerd met grote antraciet-kleurige vloertegels en tegelstroken op de voorzetwanden en in de doucheruimte creƫren een harmonieus geheel. Even een moment voor zichzelf in het vrijstaande bad, groot genoeg om heerlijk in te liggen. En tegen de donkere achterwand, komt dit solid surface bad prachtig tot zijn recht. Iets minder tijd? Dan nemen ze een verkwikkende douche onder de grote regendouche. En voor extra ontspanning tijdens het douchen, nemen ze plaats op het gemetselde zitje.

Een groot badkamermeubel met twee keramische wasbakken en inbouwkranen, is ideaal voor de spitsmomenten in de badkamer. De houtlook onderkast met vier lades, biedt veel opbergruimte. Een gezin met drie opgroeiende kinderen hebben veel spullen in de badkamer nodig. Naast het grote badkamermeubel zijn er ook opmaat gemaakte nissen gecreƫerd. Ideaal voor de wasmanden en extra opbergruimte.

Mirian vertelt dat ze ontzettend tevreden zijn met hun badkamer die Hek Badkamers geĆÆnstalleerd heeft. Alles is goed en netjes conform afspraken verlopen. “Het was zeer plezierig samenwerken. Zowel met de monteurs, als met Robert. Robert is heel meedenkend. Bijvoorbeeld met het badkamermeubel en de gemaakte nissen. Mooie oplossingen! En om het vrijstaande bad in de badkamer te krijgen. Dat was een hele operatie, wat wij nooit meer zullen vergeten. Een grote hijskraan voor het huis, die het zware bad over het huis heen moest tillen en vervolgens met verschillende mannen de badkamer in getild werd. Alles is gelukt en het is een plaatje geworden!”

Deel snel deze referentie!